Site Overlay

"En galen dag med både skratt, glädjetårar och allvar. Vi suddade ut en hel del missförstånd och fick bort "vi-och-dem" känslan. Det bästa vi har gjort och det gav oss så otroligt mycket!"​

Nu kör vi igen...

Ta del av en inspirationsdag med en stor mix av humor, igenkänning och allvar från skolans värld. Efter den tidigare succén startar vi nu upp igen. Föreläsning varvat med diskussioner och övningar för att stärka gruppen på riktigt!

Perfekt som en nystart, studiedag eller kick off för skolor, pedagoger och skolledning.

Hur gruppen fungerar

Eller rättare sagt, varför fungerar inte gruppen? Hur är klimatet och relationerna mellan kollegor? Har ni en förlåtande och inspirerande arbetsmiljö? Oftast är svaret tyvärr nej.

Att arbeta med dessa frågor är primärt. Utan ett fungerande team kan ingen utveckling ske!

Vi mixar teambuilding och glädje med grupprocesser, lyssna aktivt, ge- och ta feedback etc.

Att respektera varandra

Det handlar inte om att vi alla ska bli bästa kompisar. Men att kunna prata med varandra utan att bygga in dolda budskap är en otroligt viktig pusselbit. Att inte ha dolda agendor, att ni kan lita på varandra och att ni faktiskt får en stimulerande arbetsplats ska vara självklart!

”Jag budskap”, lyssna aktivt och hur feedback fungerar, fördelar med att faktiskt vara snäll är några verktyg vi arbetar med.

Boka er dag!

  • Tidsåtgång: 4-8 tim (Projekt genomför också. Ex dela upp på personalmöten eller under längre tid med fördjupning)
  • Antal: 30-250 personer
  • Genomför endast IRL

+467 770 85 16

Copyright © 2024 Martin Lossman. All Rights Reserved.
Scroll Up
NYHET!
AI Skolan

Missa inte hur du som som pedagog/skolledare kan använda AI i skolan. Testa chat boten längst ner till höger.

Ex. klistra in ”Rangordna Sveriges älvar åt mig. Ge mig därefter 2 diskussionsövningar till detta. Avsedd för årskurs 5” och se vad som händer :-)